Aste

Online handel for alle

Generelt

Oplev Sjove Aktiviteter i Djurs Sommerland

Djurs Sommerland byder på en række spændende temaområder, der indbyder til udforskning og oplevelser. Gå på opdagelse i Vikingelandsbyen, hvor du kan opleve autentiske vikingerelikvier og lære om deres fascinerende kultur. Besøg Pirattøen og bliv opslugt af sørøvernes eventyr, mens du nyder udsigten over det blå vand. Oplev den vilde natur i Jungleland, hvor du kan møde eksotiske dyr og udforske den tropiske vegetation. Uanset hvilket område du vælger at udforske, vil du finde masser af sjove aktiviteter, der vil holde hele familien underholdt i timevis.

Prøv de spændende forlystelser for børn

Djurs Sommerland har et bredt udvalg af forlystelser, der er specielt designet til at underholde og udfordre børn. Prøv de spændende rutschebaner, hvor børnene kan mærke adrenalinen pumpe, eller tag en tur i de sjove forlystelser, der sætter gang i latteren. Der er også mulighed for at udforske de interaktive udstillinger, hvor børnene kan lære nyt på en legende måde. Find aktiviteter til Djurs Sommerland her.

Nyd en smagfuld frokost i parkens restauranter

Djurs Sommerland byder på et bredt udvalg af lækre restauranter, hvor du kan nyde en smagfuld frokost midt i feriesjovset. Prøv f.eks. den hyggelige Familierestaurant, hvor du kan vælge mellem lækre retter som hjemmelavet burger, frisk salat eller traditionelle danske specialiteter. Eller besøg Pizzariet, hvor du kan sætte tænderne i en lækker træovnsbagt pizza. Uanset hvad du vælger, kan du være sikker på at få en lækker og mættende frokost, der giver dig energi til resten af dagen i parken.

Lad børnene boltre sig i de sjove vandattraktioner

Djurs Sommerland byder på en række fantastiske vandattraktioner, hvor børnene kan boltre sig og få en sjov og afkølende oplevelse. Børnene kan storme ned ad de spændende rutsjebaner, plashe rundt i de store vandbasiner eller prøve kræfter med de sjove vandkanoner. Der er aktiviteter for alle aldre, så hele familien kan nyde en dag fyldt med vandfun og sommerglæde. De mange vandattraktioner er et sikkert hit hos både store og små gæster.

Oplev den fantastiske natur og dyreliv i Djurs Sommerland

Djurs Sommerland er ikke blot en forlystelsespark, men også et sted, hvor man kan opleve den fantastiske natur og det rige dyreliv. Gå på opdagelse i de grønne områder og nyd synet af dyr som hjorte, rådyr og forskellige fuglearter, der trives i de naturskønne omgivelser. Tag en gåtur gennem de skovklædte områder og lad dig inspirere af den fredelige stemning og den rene luft. Oplev den smukke udsigt over søen og nyd en picnickurv i de naturskønne omgivelser. Djurs Sommerland byder på en unik mulighed for at komme tæt på naturen og dens mangfoldige dyreliv.

Deltag i underholdende shows og aktiviteter

Djurs Sommerland byder på en række underholdende shows og aktiviteter, der garanterer sjov for hele familien. Oplev de populære danseshows, hvor professionelle dansere opfører spændende koreografier. Deltag i interaktive workshops, hvor du kan lære nye færdigheder som f.eks. jonglering eller akrobatik. Gå på opdagelse i parkens mange tematiserede områder og oplev de kreative og underholdende installationer. Slut af med at se en storslået cirkusforestilling, hvor dygtige artister udfører imponerende numre. Uanset om du foretrækker at være aktiv deltager eller blot nyde showene, er der masser af muligheder for at blive underholdt i Djurs Sommerland.

Udforsk de spændende udendørs legepladser

Djurs Sommerland byder på en række fantastiske udendørs legepladser, der indbyder til uendelige timer med leg og sjov. Lad dig udfordre på den høje klatrevæg, hvor du kan teste dine færdigheder og nyde den fantastiske udsigt over parken. Giv dig i kast med den seje rutsjebane, hvor du kan mærke adrenalinen pumpe, mens du suser ned ad banen. Børnene vil elske at udforske det farverige legehus, hvor de kan kravle, klatre og gemme sig. Uanset om du foretrækker at udfordre dig selv eller blot nyde en rolig stund i de grønne omgivelser, så har Djurs Sommerland noget for enhver smag.

Prøv kræfter med de udfordrende rutsjebaner

Djurs Sommerland byder på en række af de mest udfordrende og spændende rutsjebaner i Danmark. Tag en tur på den populære Piraten, hvor du kan opleve fart, sving og et pludseligt fald på op til 30 meter. Eller prøv Juvelen, som er en af parkens nyeste og mest ekstreme attraktioner. Her skal du kæmpe mod tyngdekraften i en rutsjebane med looping og skarpe sving. For de rigtige eventyrlystne findes også Orkanen, der med sine 80 km/t er en af Danmarks hurtigste rutsjebaner. Uanset hvilken du vælger, lover Djurs Sommerland en adrenalinfyldt oplevelse, der vil sætte pulsen i vejret.

Oplev den autentiske atmosfære i parkens temaområder

Djurs Sommerland er mere end blot forlystelsespark – det er et sted, hvor du kan fordybe dig i en autentisk atmosfære. Parkens temaområder byder på en unik oplevelse, hvor du kan føle dig transporteret til andre tider og steder. Oplev den historiske landsby med sine charmerende huse og hyggelige gader, hvor du kan lade dig rive med af en svunden tids stemning. Besøg den vilde vesten, hvor du kan udforske saloons og møde cowboys og indianere. Eller tag på eventyr i vikingernes verden, hvor du kan opleve den nordiske kultur på tæt hold. Uanset hvilket område du vælger at udforske, vil du blive mødt af en atmosfære, der fanger din fantasi og giver dig en uforglemmelig oplevelse.

Find inspiration til en uforglemmelig dag i Djurs Sommerland

Djurs Sommerland byder på et hav af spændende aktiviteter, der vil gøre din dag uforglemmelig. Prøv at tage en tur i den vilde Piraten, hvor du kan få adrenalinen til at pumpe. Eller udfordre dine venner i den sjove Vandkamp, hvor I kan sprøjte hinanden med vand. Hvis du er til lidt mere rolige oplevelser, kan du tage en tur med Djurs Sommerlands hyggelige tog og nyde den smukke natur. Uanset hvilke aktiviteter du vælger, er der noget for enhver smag i Djurs Sommerland.